• iroda@clickdev.hu
 • +36 20 250 8588
 • 1148 Budapest, Adria sétány 10/c

Személyre szabott ügyviteli rendszerek fejlesztése

Kezdőlap Szolgáltatások Személyre szabott ügyviteli rendszerek fejlesztése

Személyre szabott ügyviteli rendszerek fejlesztése

Egyedi, személyre szabott ügyviteli rendszerek fejlesztése

Mára már számos kész dobozos megoldás érhető el a különböző munkafolyamatok támogatására. Úgy gondoljuk, hogy ezen megoldások minden esetben általános megoldásokat tartalmaznak. Ezen rendszereket úgy kell megvalósítania a fejlesztőnek, hogy az eladható legyen minél több ügyfél számára. Emiatt a legtöbb esetben a rendszert ténylegesen használni kívánóknak kompromisszumokat kell kötnie a rendszer használata folyamán és a saját - hosszú évek alatt kialakított - munkafolyamatait kell a rendszerhez igazítania.

Úgy gondoljuk, hogy egy egyedi igényekre tervezett és megvalósított integrált ügyviteli rendszer ezzel szemben pontosan azt fogja tudni és úgy fog viselkedni, hogy az 100%-ban az adott Szervezet munkafolyamatait támogassa.

Hisszük és tapasztaljuk, hogy egy egyedi igényekre szabott ügyviteli rendszer fejlesztése meglepően hamar megtérül:

 • azon Megbízóinknál, akik korábban munkafolyamataikat saját ügyviteli rendszer nélkül analóg módon (e-mail üzenetek, táblázatok, ) szervezték, a saját igényeikre szabott ügyviteli rendszer bevezetése után, meglepően hamar elkezdett - igaz közvetve, de - profitot termelni az elkészült rendszer. Példaként kiemelve:
  • folyamatos és azonnali kommunikáció és információ áramlás a szervezeti egységek között. Minden szervezeti egység értesül a más területen dolgozó, de őket érintő tevékenységéről. Így minden szervezeti egység azonnal értesül arról, ha új feladata van (például új megrendelés érkezett)
  • skálázhatóság, tervezhetőség: Megbízóink vezetői folyamatosan nyomon tudják követni beosztottjaik, szervezeti egységük feladatait, munkavégezését. Ezáltal tervezhetővé, nyomon követhetővé vállnak a folyamatok
 • a legtöbb esetben a dobozos termékekhez mérten is versenyképes ajánlatot tudunk adni az egyedi rendszer fejlesztésére, de ha még lenne is különbség az ajánlati árakban a végeredmény és a nap mint nap megspórolt munkaórák száma, nagyon rövid időn belül eltünteti ezt a különbözetet

Rendszereinket úgy tervezzük, hogy azok skálázhatóak és modulárisak legyenek. Ezáltal a lehető legszélesebb körben legyen bővíthető, kiegészíthető és frissíthető legyen a rendszer.

Fontosnak tartjuk, hogy egy rendszer fejlesztése folyamán olyan munkát adjunk ki a kezünkből, mely szakmailag is büszkén vállalható legyen. Ennek érdekében:

 • nagy hangsúlyt fektetünk a programozás strukturált megvalósítására és a kódolás letisztult, visszakövethető megvalósítására
 • az elkészült rendszereinket dokumentáljuk
 • az elkészült rendszer hibátlan - a dokumentált funkcionalitás szerinti - működésére egy év garanciát vállalunk

Ügyfeleinkkel a munkavégzés minden fázisában tartjuk a kapcsolatot, rugalmasan kezeljük a megváltozott igényeket. Felkutatjuk a lehetséges megoldásokat és javaslatot teszünk a megfelelő megoldás kiválasztására, ezáltal közösen elérve a lehető legjobb megvalósítást.