• iroda@clickdev.hu
  • +36 20 250 8588
  • 1148 Budapest, Adria sétány 10/c

Programtervezés

Kezdőlap Szolgáltatások Programtervezés

Programtervezés

Programtervezés

Hisszük, hogy egy program, rendszer csak akkor lehet sikeres, csak akkor tudja az embert szolgálni, a munkavégzést megkönnyíteni, ha annak tervezése teljes körű.

Ennek szellemében, minden egyes fejlesztési folyamat előtt, Megbízóinkkal közösen teljes részletességgel megtervezzük a programot.

Első körben kollégáink felmérik Megbízóink munkafolyamatait, megismerik hogy az adott feladatok hogyan valósulnak meg. Úgy gondoljuk ez a legfontosabb eleme a tervezésnek. Az, hogy a program tervezője és a fejlesztő értse mi és miért történik az adott szervezetnél, az adott munkakörben. Csak és kizárólag ezek ismeretében készíthető olyan program ami ténylegesen segíti a munkavégzést.

Ezek után kollégáink megkezdik a program, rendszer tervezését. Ezen folyamat alatt folyamatosan egyeztetnek Megbízóinkkal és közösen kialakítják a program, rendszer végleges tervezetét.

A tényleges fejlesztés csak ezek után kezdődhet meg. A célunk, hogy Megbízónk pontosan tudja a megrendelt fejlesztés mit és hogyan tartalmaz, Kollégáink pedig pontosan tudják, mit kell megvalósítaniuk.