• iroda@clickdev.hu
  • +36 20 250 8588
  • 1148 Budapest, Adria sétány 10/c

Csapatunk

Kezdőlap Rólunk Csapatunk
Orbán Andor

Orbán Andor

Tulajdonos ügyvezető

Azt hiszem elég hamar eldőlt, hogy informatikával fogok foglalkozni. Nem lehettem több nyolc évesnél. A gyermekkori álomból mára hivatás lett. A szakmán kívül időm jó részét Családom teszi ki. Emellett igyekszem minél több mozgást, sportot beiktatni az életembe.

A szakmai munkám az iskolai tanulmányaim után közvetlenül kezdtem. 2006-ig szinte kizárólag a szakmában dolgoztam mint rendszergazda. A cég megalakulása óta önmagam és a céget folyamatosan fejlesztve jelentős szakmai és vezetői tapasztalatra tettem szert. Igyekszem ezt a tudást tovább bővíteni és kamatoztatni a ránk váró feladatok elvégzése során.

Domonkos Rajmund

Domonkos Rajmund

Tulajdonos Cégvezető

Gyerekkorom óta foglalkozok számítógépekkel. Ami az informatikához köthető minden érdekel.

Iskolai tanulmányaim befejezését követően azonnal elhelyezkedtem a szakmában, ahol újabbnál újabb kihívásokkal, megoldandó feladatokkal találtam magam szemben. Több éves szakmai tapasztalattal még mindig úgy érzem, hogy van tovább...

Szegedi Zoltán

Szegedi Zoltán

Vezető fejlesztő

Általános iskolás korom óta érdekel az IT, a programozás, C64-en írtam első programjaimat. Középiskola után 3 szakmát szereztem, köztük az informatikai programozót.

A 2000-es évek óta (2006 óta hivatásszerűen is) foglalkozom webes technikákkal, webfejlesztéssel a teljesen egyszerűtől a komplett webshopokon át az egyedi vállalatirányítási ügyviteli rendszerekig, a megtervezéstől az üzemeltetésig.

Buthi Attila

Buthi Attila

Fejlesztő

Világéletemben informatikusnak készültem, így gyakorlatilag kisiskolás korom óta vonzott a pálya, amelyet középiskolában kifejezetten ebbe az irányba tereltem. Eleinte informatikai eszközök értékesítésével, majd informatikai rendszerek üzemeltetéssel foglalkoztam.

Korábbi munkásságaim ideje alatt megtapasztalhattam az egyes specifikus alkalmazások korlátait, valamint azoknak az ügyfelek munkájára és teljesítményére való esetlegesen negatív hatását, mely egy személyre szabhatóbb megoldás keresésére ösztökélt. Körülbelül 2015-ben kezdtem el többek között webes technológiákkal foglalkozni, ami az elmúlt jó pár évben a korábbi üzemeltetési irányultságomat teljes mértékben felváltotta. Ez idő alatt a kompetenciáim részévé váltak a teljesen egyszerű One-page oldalaktól kezdve a raktári komissiórendszereken át a mini CRM rendszerekig mind a megtervezés, a megvalósítás valamint az üzemeltetés is.