• iroda@clickdev.hu
  • +36 20 250 8588
  • 1148 Budapest, Adria sétány 10/c

Cégünkről

Kezdőlap Rólunk Cégünkről

Cégünk 2006 óta áll Megbízóink rendelkezésére. Az eltelt évek folyamán több száz web alapú fejlesztési projektet valósítottunk meg. A kisebb webes bemutatkozó oldalaktól az integrált, egyedi igényekre tervezett és kivitelezett ügyviteli rendszerekig.

Mára kialakítottuk nagy tudású és stabil fejlesztési Csapatunkat. Úgy gondoljuk, előrelátó hozzáállásunk és Kollégáink kiváló szaktudása a garancia arra, hogy az általunk készített programok, rendszerek az embert szolgálják és könnyebbé, gördülékennyé tegyék a munkavégzését Megbízóink számára.

Cégünk 2006 óta áll Megbízóink rendelkezésére

Alapelveink munkavégzésünkkel kapcsolatban

Cégünk egyik legfontosabb alapelve, hogy munkavégzésünkhöz ügyfélközpontú módon álljunk hozzá. Ez alatt értjük, többek között:
  • minden szempontból optimális megoldásokkal, kiváló szolgáltatási színvonalon segítjük Megbízóink céljainak elérését
  • fontos számunkra a kiemelkedő kommunikáció, a folyamatos elérhetőség és, hogy Megbízóink mindig tudják, éppen mi történik projektjükben
  • az első perctől az eredményre koncentrálunk, hogy a végeredmény a lehető legjobban szolgálja Megbízónk érdekeit, a lehető legjobban támogassa munkafolyamatait
  • kialakítunk egy folyamatos és működő kommunikációs csatornát
  • hosszú távú stratégiai partnerkapcsolatok kiépítésére törekszünk, folyamatainkat a bizalomra és munkánk átláthatóságára építjük, így már a tervezés folyamatától kezdve szorosan együtt működünk Megbízóinkkal

A munkafolyamatok gördülékenységét, az ideális rendszerek és technológiák kiválasztását, a kiváló minőségű, méretezhető megoldásokat sok éves tapasztalatunk garantálja. Ezt a minőséget folyamatos teszteléssel (felhasználói tesztek, integrációs tesztek) és finomítással is biztosítjuk.

A fejlesztés átadása után folyamatos erőforrásokat nyújtunk a további fejlesztések, módosítások, javítások elvégzésére, amit a partnerek rugalmasan tudnak igénybe venni.

Naprakészen követjük és alkalmazzuk a legújabb innovációkat és folyamatosan képezzük magunkat. Szenvedélyesen szeretjük kutatni, hogy egy problémára mi a legjobb megoldás és szeretjük látni, hogyan valósul meg.