Személyre szabott ügyviteli rendszerek fejlesztése

Kezdőlap Szolgáltatások Személyre szabott ügyviteli rendszerek fejlesztése

$content.title}

Egyedi, személyre szabott ügyviteli rendszerek fejlesztése

Mára már számos kész dobozos megoldás érhető el a különböző munkafolyamatok támogatására. Úgy gondoljuk, hogy ezen megoldások minden esetben általános megoldásokat tartalmaznak. Ezen rendszereket úgy kell megvalósítania a fejlesztőnek, hogy az eladható legyen minél több ügyfél számára. Emiatt a legtöbb esetben a rendszert ténylegesen használni kívánóknak kompromisszumokat kell kötnie a rendszer használata folyamán és a saját - hosszú évek alatt kialakított - munkafolyamatait kell a rendszerhez igazítania.

Úgy gondoljuk, hogy egy egyedi igényekre tervezett és megvalósított integrált ügyviteli rendszer ezzel szemben pontosan azt fogja tudni és úgy fog viselkedni, hogy az 100%-ban az adott Szervezet munkafolyamatait támogassa.

Hisszük és tapasztaljuk, hogy egy egyedi igényekre szabott ügyviteli rendszer fejlesztése meglepően hamar megtérül:

  • azon Megbízóinknál, akik korábban munkafolyamataikat saját ügyviteli rendszer nélkül analóg módon (e-mail üzenetek, táblázatok, ) szervezték, a saját igényeikre szabott ügyviteli rendszer bevezetése után, meglepően hamar elkezdett - igaz közvetve, de - profitot termelni az elkészült rendszer. Példaként kiemelve:
    • folyamatos és azonnali kommunikáció és információ áramlás a szervezeti egységek között. Minden szervezeti egység értesül a más területen dolgozó, de őket érintő tevékenységéről. Így minden szervezeti egység azonnal értesül arról, ha új feladata van (például új megrendelés érkezett)
    • skálázhatóság, tervezhetőség: Megbízóink vezetői folyamatosan nyomon tudják követni beosztottjaik, szervezeti egységük feladatait, munkavégezését. Ezáltal tervezhetővé, nyomon követhetővé vállnak a folyamatok
  • a legtöbb esetben a dobozos termékekhez mérten is versenyképes ajánlatot tudunk adni az egyedi rendszer fejlesztésére, de ha még lenne is különbség az ajánlati árakban a végeredmény és a nap mint nap megspórolt munkaórák száma, nagyon rövid időn belül eltünteti ezt a különbözetet

Rendszereinket úgy tervezzük, hogy azok skálázhatóak és modulárisak legyenek. Ezáltal a lehető legszélesebb körben legyen bővíthető, kiegészíthető és frissíthető legyen a rendszer.

Fontosnak tartjuk, hogy egy rendszer fejlesztése folyamán olyan munkát adjunk ki a kezünkből, mely szakmailag is büszkén vállalható legyen. Ennek érdekében:

  • nagy hangsúlyt fektetünk a programozás strukturált megvalósítására és a kódolás letisztult, visszakövethető megvalósítására
  • az elkészült rendszereinket dokumentáljuk
  • az elkészült rendszer hibátlan - a dokumentált funkcionalitás szerinti - működésére egy év garanciát vállalunk

Ügyfeleinkkel a munkavégzés minden fázisában tartjuk a kapcsolatot, rugalmasan kezeljük a megváltozott igényeket. Felkutatjuk a lehetséges megoldásokat és javaslatot teszünk a megfelelő megoldás kiválasztására, ezáltal közösen elérve a lehető legjobb megvalósítást.